Muziek bij Dementie: 'De Gouden Herinnering'

De Gouden Herinnering (1-Op-1):

Welkom bij 'De Gouden Herinnering' 1-op-1, waar we samen de mooie herinneringen van je dierbare vieren. We streven ernaar om hen het gevoel te geven dat ze uniek zijn en dat hun levensreis hen heeft gevormd tot wie ze zijn.

We zorgen voor mooie momenten met akoestische live muziek. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om verzoeknummers 'op maat' te spelen. Muziek bij dementie is cruciaal om herinneringen op te halen. Onze 1-op-1 Herinnering is niet alleen voor bepaalde groepen, maar kan ook ingezet worden voor anderen in de gezondheidszorg, zoals mensen met een verstandelijke beperking of ziekte.

Samen met jouw familie of andere betrokkenen delen we de herinneringen in een vertrouwde omgeving.

Dit speciale moment zorgt voor een mix van gevoelens en herinneringen, dankzij de kracht van muziek bij dementie. We brengen samen de magie van muziek en verhalen van vroeger tot leven, waarbij een lach en een traan elkaar afwisselen. Ontdek met ons de kracht van 'Gouden Herinneringen'.

muziek bij dementie

Een blijvende herinnering voor altijd door muziek bij dementie.

Roel en Robin stralen rust en warmte uit. Samen zorgen ze voor een huiselijke & ontspannen sfeer waar muziek en verhalen van vroeger centraal staan. Een glimlach kan niet uitblijven.

De Gouden Herinnering (vanaf €375,-)

muziek bij dementie

Beleef samen met uw dierbare een intieme en persoonlijke Gouden Herinnering in zijn/haar vertrouwde omgeving. Geniet samen van de live gespeelde muziek door Robin & Roel die lachen tevoorschijn zal toveren en emotie los zal maken.

1 op 1 De Gouden Herinnering Op aanvraag

* een kennismakingsgesprek (±30 minuten) * de Gouden Herinnering zelf (±1,5 uur) * de Gouden Herinnering repertoire aangevuld met 3 verzoeknummers

Optie 1 Persoonlijk(levens)lied € 300

Wilt u de Gouden Herinnering nóg persoonlijker maken? Kies dan voor de optie om door ons een persoonlijk lied te laten schrijven en zingen gebaseerd op het levensverhaal van uw dierbare.

Deze prijs is inclusief geluid, en reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf Duiven (Gld).
*Buiten een straal van 25 km prijs op aanvraag

Wilt u ook weer even samen zijn en een herinnering maken met uw dierbare bijvoorbeeld door middel van muziek bij dementie?

Ervaringen Gouden Herinnering

Wil jij met een dierbare een Gouden Herinnering beleven?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

“Voor mij was het een heel bijzondere middag, ik ben zeker geraakt door het liedje ‘Samen zijn’. De beelden hiervan zijn voor mij onbetaalbaar. Diep onroerend was het om ‘Samen zijn’, samen te zingen. Op de achtergrond zie je mijn pa en broederlief met een kaarsje. Mijn hele gezin was op dat moment weer even compleet. “

Dorethé

Sfeerimpressies Gouden Herinnering: muziek bij dementie

Een blijvende herinnering, dat is wat wij willen achterlaten.

Wie zijn wij?

Wij zijn Robin Thuss en Roel Kersten: we geloven in de kracht van muziek.

We zetten ons in voor ouderen. Onze optredens brengen hen opnieuw in de schijnwerpers van hun leven, samen met hun dierbaren. Door middel van een muzikale reis gaan we langs de ‘Gouden Herinneringen’ van iemands leven. Mooie momenten, maar ook de minder mooie momenten. Alles heeft bijgedragen aan wie iemand vandaag de dag is.

Met ‘De Gouden Herinnering’ verzorgen we voornamelijk muzikale optredens. Intieme één-op-één optredens aan bed, in huiskamers van verzorgingshuizen, maar ook voor grote groepen. Dit doen we ook in theaters met onze unieke muziekvoorstelling: ‘Een Zolder Vol Verhalen’.

Al onze diensten en producten dragen bij aan het maken van Gouden Herinneringen, zoals bijvoorbeeld het muziekspel ‘GoudenDraad’.

Door een combinatie van afstemming en creativiteit weten wij de juiste snaar te raken, met een lach en een traan.

"Een blijvende herinnering, dat is wat wij willen achterlaten."

blijvende herinnering cadeau