Muziek bij Dementie: 'De Gouden Herinnering'

De Gouden Herinnering (1-Op-1):

Welkom bij 'De Gouden Herinnering' 1-op-1, waar we samen de mooie herinneringen van je dierbare vieren. We streven ernaar om hen het gevoel te geven dat ze uniek zijn en dat hun levensreis hen heeft gevormd tot wie ze zijn.

We zorgen voor mooie momenten met akoestische live muziek. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om verzoeknummers 'op maat' te spelen. Muziek bij dementie is cruciaal om herinneringen op te halen. Onze 1-op-1 Herinnering is niet alleen voor bepaalde groepen, maar kan ook ingezet worden voor anderen in de gezondheidszorg, zoals mensen met een verstandelijke beperking of ziekte.

Samen met jouw familie of andere betrokkenen delen we de herinneringen in een vertrouwde omgeving.

Dit speciale moment zorgt voor een mix van gevoelens en herinneringen, dankzij de kracht van muziek bij dementie. We brengen samen de magie van muziek en verhalen van vroeger tot leven, waarbij een lach en een traan elkaar afwisselen. Ontdek met ons de kracht van 'Gouden Herinneringen'.

muziek bij dementie

Een blijvende herinnering voor altijd door muziek bij dementie.

Roel en Robin stralen rust en warmte uit. Samen zorgen ze voor een huiselijke & ontspannen sfeer waar muziek en verhalen van vroeger centraal staan. Een glimlach kan niet uitblijven.

De Gouden Herinnering (vanaf €495,-)

muziek bij dementie

Beleef samen met uw dierbare een intieme en persoonlijke Gouden Herinnering in zijn/haar vertrouwde omgeving. Geniet samen van de live gespeelde muziek door Robin & Roel die lachen tevoorschijn zal toveren en emotie los zal maken.

1 op 1 De Gouden Herinnering € 475 (excl. 9% btw)

* een kennismakingsgesprek (±30 minuten) * de Gouden Herinnering zelf (±1,5 uur) * de Gouden Herinnering repertoire aangevuld met 3 verzoeknummers

Optie 1 Persoonlijk(levens)lied € 300

Wilt u de Gouden Herinnering nóg persoonlijker maken? Kies dan voor de optie om door ons een persoonlijk lied te laten schrijven en zingen gebaseerd op het levensverhaal van uw dierbare.

Deze prijs is inclusief geluid, en reiskosten binnen de Liemers (circa regio Duiven, Zevenaar).
*Buiten een straal van 25 km vanaf Duiven (Gelderland), prijs in overleg

Wilt u ook weer even samen zijn en een herinnering maken met uw dierbare bijvoorbeeld door middel van muziek bij dementie?

Ervaringen Gouden Herinnering

Wil jij met een dierbare een Gouden Herinnering beleven?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

“Voor mij was het een heel bijzondere middag, ik ben zeker geraakt door het liedje ‘Samen zijn’. De beelden hiervan zijn voor mij onbetaalbaar. Diep onroerend was het om ‘Samen zijn’, samen te zingen. Op de achtergrond zie je mijn pa en broederlief met een kaarsje. Mijn hele gezin was op dat moment weer even compleet. “

Dorethé

Sfeerimpressies Gouden Herinnering: muziek bij dementie

Een blijvende herinnering, dat is wat wij willen achterlaten.

Wie zijn wij?

Wij willen zoveel mogelijk mensen verbinden door de kracht van muziek.

Wij zijn Robin en Roel, van de Gouden Herinnering. 

Door middel van muziek brengen we mensen samen en laten we mensen herinneren hoe uniek ze zijn. 

De Gouden Herinnering richt zich op 4 kerngebieden: het geven van optredens (o.a. festivals, uitvaarten en bruiloften), het geven van inspirerende workshops, het spelen van muziek in de zorg en wanneer iemand een unieke uitdaging voor ons heeft gaan we die niet uit de weg. Alles in de cirkel van het leven moet gevierd worden.

Onze aanpak is een combinatie van afstemming en creativiteit. Hiermee weten we de juiste snaar te raken. 

Ook geloven we dat we door de magie van muziek bijzondere ervaringen kunnen achterlaten met een lach en een traan.

De Gouden Herinnering zorgt voor de start van iets nieuws.

blijvende herinnering cadeau