Muziekbingo: 'De Gouden Herinnering Meezing Bingo'.

 

Maak kennis met: 'De Gouden Herinnering Muziek Bingo' (±45-60 minuten), een unieke (semi-live) MuziekBingo speciaal ontworpen voor ouderen vanaf 65 jaar. Gewoon zoals iedereen gewend is, maar dan met een muzikale 'twist'. Deze unieke vorm brengt het nostalgische spel; bingo en de muzikale interactie samen. Een gezellige en verbindende activiteit. De muziekbingo bevat 35 bekende meezing-liedjes + 5 verzoeknummers. De muziekbingo wordt begeleid door een toegankelijke online video met livemuziek van Robin en Roel, waardoor het voelt alsof ze daadwerkelijk in de ruimte aanwezig zijn! Alle benodigdheden worden direct meegestuurd zodat de muziekbingo vrijwel meteen gespeeld kan worden.

"Een keer iets anders."

Ontdek de kracht van muziek en herinneringen met ‘De Gouden Herinnering: Meezing Bingo’, een unieke muziek bingo die de mooiste herinneringen en gesprekken weer tot leven brengt door middel van muziek.

Hoe werkt het?

Het hele muziekbingo-pakket wordt verstuurd door middel van een link via de mail. Deze link bevat: de unieke video (±45 minuten), de bingo-kaarten, de handleiding en een afstreep lijst om de bingo te controleren. Ook is de muziekbingo geschikt voor mensen met dementie. De unieke handleiding bevat een uitgebreide uitleg voor de muziekbingo met betrekking tot deze doelgroep. Het kan worden ingezet als een gezamenlijke groepsactiviteit door een activiteitenbegeleider, maar ook door bijvoorbeeld een familielid als een gezellige gezinsactiviteit. De video kan op elk moment gepauzeerd worden wanneer er bingo is, of wanneer er een mooie herinnering wordt opgehaald. 

De Gouden Herinnering Meezing Bingo’ bevat gezellige meezing liedjes van vroeger, waardoor de nostalgie in de hele ruimte voelbaar is. "We nemen de deelnemers mee op een muzikale reis door de tijd aan de hand van de mooiste momenten uit het leven." Deze momenten bestaan bijvoorbeeld uit: de jeugd, de liefde, mooie reizen en de persoon van nu. “Maar dat ene liedje zit er niet tussen”, geen probleem! Er is ruimte voor maar liefst 5 verzoeknummers, waardoor er aandacht is voor de muziekwensen en smaak van alle deelnemers! Robin & Roel begeleiden de video op een unieke en creatieve manier waardoor de deelnemers aandachtig de muziekbingo blijven volgen. De muziekbingo is te bestellen via: hier. Ook is het mogelijk om als organisatie meerdere muziekbingo’s te bestellen. Neem in dat geval contact met ons op.

Muziekbingo

Wat krijg je?

Via de mail sturen wij:

  • De unieke video van ‘De Gouden Herinnering Meezing Bingo’ (deze kan eenvoudig ‘gestreamd’ worden naar een televisie, meer informatie in de handleiding)
  • 25, 50 of 100 bingo kaarten (meer bingo kaarten op aanvraag)
  • Een handleiding met handige tips om toe te passen voor, tijdens en na de bingo
  • Een handige afstreep lijst met daarop alle liedjes om de bingo te controleren

Introductieprijs

Eenmalig 25 personen bingo-pakket €14,95,- (incl. btw)

Bevat: * 25 bingo-kaarten * Begeleidende meezing video Robin & Roel * Unieke handleiding * Afstreeplijst

Eenmalig 50 personen bingo-pakket €19,95,- (incl. btw)

Bevat: * 50 bingo-kaarten * Begeleidende meezing video Robin & Roel * Unieke handleiding * Afstreeplijst

Eenmalig 75 personen bingo-pakket €24,95,- (incl. btw)

Bevat: * 75 bingo-kaarten * Begeleidende meezing video Robin & Roel * Unieke handleiding * Afstreeplijst

Eenmalig 100 personen bingo-pakket €29,95,- (incl. btw)

Bevat: * 100 bingo-kaarten * Begeleidende meezing video Robin & Roel * Unieke handleiding * Afstreeplijst

Wat hebben jullie nodig?

De bingo kaarten moeten geprint worden, dus is een printer noodzakelijk. Verder is alles digitaal te bekijken. Mocht het gewenst zijn, dan is het ook mogelijk om de andere bestanden te printen. Ook is het aanbevolen om een aantal prijsjes beschikbaar te stellen voor de deelnemers om zo de betrokkenheid te vergroten.

Meer informatie? Neem via hier contact met ons op en wij beantwoorden alle onduidelijkheden.

"Er bestaat geen valse bingo, want iedereen zingt al mee!"

Klik hieronder om je aan te melden voor de pre-order lijst en meer informatie te ontvangen over de muziek bingo

Ervaringen Gouden Herinnering

Een blijvende herinnering, dat is wat wij willen achterlaten.

Wie zijn wij?

Wij zijn Robin Thuss en Roel Kersten: we geloven in de kracht van muziek.

We zetten ons in voor ouderen. Onze optredens brengen hen opnieuw in de schijnwerpers van hun leven, samen met hun dierbaren. Door middel van een muzikale reis gaan we langs de ‘Gouden Herinneringen’ van iemands leven. Mooie momenten, maar ook de minder mooie momenten. Alles heeft bijgedragen aan wie iemand vandaag de dag is.

Met ‘De Gouden Herinnering’ verzorgen we muzikale optredens. Intieme één-op-één optredens aan bed, in huiskamers van verzorgingshuizen, maar ook voor grote groepen. Dit doen we ook in theaters met onze unieke muziekvoorstelling: ‘Een Zolder Vol Verhalen’.

Al onze diensten en producten dragen bij aan het maken van Gouden Herinneringen, zoals bijvoorbeeld het muziekspel ‘GoudenDraad’.

Door een combinatie van afstemming en creativiteit weten wij de juiste snaar te raken, met een lach en een traan.

"Een blijvende herinnering, dat is wat wij willen achterlaten."

blijvende herinnering cadeau