Muziekspel GoudenDraad

Ontdek de kracht van muziek en herinneringen met ‘GoudenDraad’, een uniek muziekspel dat de mooiste herinneringen en gesprekken weer tot leven brengt door middel van muziek. Dit spel stimuleert diepgaande gesprekken en brengt prachtige herinneringen tot leven door het delen van muziek. Geschikt voor jong en oud, ook voor mensen met dementie.

GoudenDraad maakt gebruik van de kracht van muziek om contact te bevorderen, bijvoorbeeld wanneer je met mensen samen muziek luistert. Weet je niet welke specifieke liedjes je moet kiezen? Geen probleem. Dit spel is speciaal ontworpen om te helpen ontdekken welke muziek past bij bijzondere ervaringen, en zo een unieke muziekervaring te creëren.

Of het nu gaat om het samenstellen van een ontspannende playlist of het activeren van herinneringen, GoudenDraad opent de deur naar een wereld vol muzikale verbinding en plezier.

Na het spelen van GoudenDraad met ouderen kunnen familieleden en zorgverleners een gepersonaliseerde muzieklijst samenstellen met favoriete muziek, waarmee ze vervolgens aan de slag kunnen.

Muziekspel

Een blijvende herinnering voor altijd.

Ontdek de kracht van muziek en herinneringen met ‘GoudenDraad’, een uniek muziekspel dat de mooiste herinneringen en gesprekken weer tot leven brengt door middel van muziek.

Wilt u samen een muzikale ontdekkingsreis maken met behulp van GoudenDraad?

Ervaringen Gouden Herinnering

Een blijvende herinnering, dat is wat wij willen achterlaten.

Wie zijn wij?

Wij zijn Robin en Roel, van de Gouden Herinnering.

Door middel van muziek brengen we mensen, van jong tot oud, samen en laten we ze herinneren hoe uniek ze zijn.

Wij richten ons op 4 kerngebieden: het geven van optredens (o.a. festivals, uitvaarten en bruiloften), het geven van inspirerende workshops, het spelen van muziek in de zorg en wanneer iemand een unieke uitdaging voor ons heeft gaan we die niet uit de weg. Alles in de cirkel van het leven moet gevierd worden.

Onze aanpak is een combinatie van afstemming en creativiteit. Hiermee weten we de juiste snaar te raken.

Ook geloven we dat we door middel van muziek bijzondere ervaringen kunnen achterlaten met een lach en een traan.

De Gouden Herinnering zorgt voor de start van iets nieuws.

blijvende herinnering cadeau (1)