Muziek in de zorg

Muziek heeft de kracht om de kwaliteit van leven te verbeteren, vooral voor mensen in een kwetsbare fase zoals mensen met dementie of kinderen met een beperking. Elk van deze groepen vereist een unieke en afgestemde aanpak, daarom passen we onze optredens altijd aan op de specifieke behoeften van de mensen. We streven ernaar om iedereen een gevoel van herkenning te geven. Hierdoor zijn familieleden en naasten ook van harte welkom om deel te nemen, ook zij kunnen troost vinden in deze momenten van samenzijn.

Ons aanbod bevat verschillende groepsgroottes (van 6 tot 150 personen), waarmee we flexibiliteit bieden om een geschikt optreden te bieden voor elke doelgroep. Onze benadering en repertoire variëren afhankelijk van de doelgroep. Waar sommige groepen meer rust ervaren bij oude vertrouwde liedjes, vinden anderen juist genoegen in gesprekken, het delen van herinneringen en het verkennen van muzikale voorkeuren. We bieden optredens gevuld met: luisteren, meezingen, vreugde, verbinding maken, troost, lachen en bovenal genieten van en met elkaar.

liedjes voor ouderen

Muziek in de zorg aanbod

Bekijk hier ons aanbod voor muziek in de zorg:

Een blijvende herinnering voor altijd.

Robin & Roel stralen rust en warmte uit. Samen zorgen ze voor een huiselijke & ontspannen sfeer waar muziek en verhalen van vroeger centraal staan. Een glimlach kan niet uitblijven.

Sfeerimpressies Gouden Herinneringen muziek in de zorg

Ervaringen Muziek in de zorg

Een blijvende herinnering, dat is wat wij willen achterlaten.

Wie zijn wij?

Wij zijn Robin en Roel, van de Gouden Herinnering.

Door middel van muziek brengen we mensen, van jong tot oud, samen en laten we ze herinneren hoe uniek ze zijn.

Wij richten ons op 4 kerngebieden: het geven van optredens (o.a. festivals, uitvaarten en bruiloften), het geven van inspirerende workshops, het spelen van muziek in de zorg en wanneer iemand een unieke uitdaging voor ons heeft gaan we die niet uit de weg. Alles in de cirkel van het leven moet gevierd worden.

Onze aanpak is een combinatie van afstemming en creativiteit. Hiermee weten we de juiste snaar te raken.

Ook geloven we dat we door middel van muziek bijzondere ervaringen kunnen achterlaten met een lach en een traan.

De Gouden Herinnering zorgt voor de start van iets nieuws.

blijvende herinnering cadeau (1)