Muziek voorstelling:

'Een Zolder Vol Verhalen'

Deze muziekvoorstelling kan op uw (zorg) locatie worden gespeeld, zodat iedereen kan genieten vanaf zijn eigen plek. Geschikt voor (kleine) theaters en bijeenkomsten van verenigingen, welzijn, zorg en alle andere groepen die iets te vieren hebben.

In de voorstelling 'Een Zolder Vol Verhalen' gaan Robin & Roel terug in de tijd. Hoe zou het zijn als je weer terug zou kunnen gaan naar dat mooie moment van vroeger? "Weet je nog dat huis daar op de hoek waar je ben opgegroeid?" "Met wie danste je graag op dansles?" 

Door middel van onder andere deze vragen, veel interactie en muziek nemen Robin & Roel de mensen mee naar de mooiste momenten uit het leven van het publiek. Ze nemen je mee naar een oude zolder waar een mysterieuze oude kist vol spullen van vroeger staat. Robin & Roel gaan terug naar de scenes en verhalen van de spullen, aan de hand van muziek van vroeger. Er worden verhalen gedeeld met elkaar en mensen worden in de spotlights gezet. Veel bekende liedjes zullen voorbij komen en er wordt (natuurlijk) gegarandeerd meegezongen.

Deze beelden op de video zijn gemaakt in het theater, maar kunnen we dus op elke locatie naar wens spelen. Van kleine en intieme groepen naar grote groepen; de flexibiliteit van onze voorstelling maakt het mogelijk om de magie overal mee naartoe te nemen.

 

"Wat hebben jullie dit geweldig gedaan! Ik hoop dat jullie hiermee doorgaan. Ik heb zoveel enthousiaste mensen gezien. Wat waardevol is dit. Ik ben dankbaar dat ik hier bij heb mogen zijn. Dank jullie wel."

Activiteitenbegeleider Pleyade (zorg organisatie)

muziek voorstelling

De voorstelling biedt ruimte voor een lach en een traan. Kortom voor velen een onvergetelijke ervaring boordevol herkenbaarheid, "Oja!" momenten en natuurlijk leefplezier!

"Deze interactieve voorstelling is geschikt voor iedereen! Ons doel is de oude verhalen een podium te geven en mensen te verbinden met elkaar en met zichzelf. We presenteren een leuke mix van muziek, verhalen en interactie, waardoor het een afwisselende en bijzondere middag wordt. Er zullen natuurlijk veel bekende liedjes voorbijkomen, en er wordt volop meegezongen."

Geschikt voor (kleine) theaters en bijeenkomsten van verenigingen, welzijn, zorg en alle andere groepen die iets te vieren hebben.

'Wat als we die herinneringen nog een keer konden overdoen?'

De Gouden Herinnering presenteert 'Een Zolder Vol Verhalen':

*Op zondag 22 september spelen we de voorstelling in de OGtent (Duiven)*

De Muziek Voorstelling

muziek voorstelling
Theater Muziek Voorstelling "Een zolder vol verhalen" Op aanvraag

* Een informatiegesprek (±30 minuten) * Voorstelling (±75 minuten) *Aantal personen in overleg (grote groepen)

Deze prijs is inclusief geluid, en reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf Duiven (Gld).
*Buiten een straal van 25 km prijs op aanvraag

Sfeerimpressies Muziekvoorstelling op locatie

Ervaringen ‘Een Zolder Vol Verhalen

"In een wereld waar je als mens qua ellendig nieuws dagelijks van de ene in de andere verbazing valt, zijn daar ineens Robin & Roel met: 'De Gouden Herinnering'."

Richard Groenendijk (Cabaretier)

Wie zijn wij?

Wij zijn Robin Thuss en Roel Kersten: we geloven in de kracht van muziek.

We zetten ons in voor ouderen. Onze optredens brengen hen opnieuw in de schijnwerpers van hun leven, samen met hun dierbaren. Door middel van een muzikale reis gaan we langs de ‘Gouden Herinneringen’ van iemands leven. Mooie momenten, maar ook de minder mooie momenten. Alles heeft bijgedragen aan wie iemand vandaag de dag is.

Met ‘De Gouden Herinnering’ verzorgen we muzikale optredens. Intieme één-op-één optredens aan bed, in huiskamers van verzorgingshuizen, maar ook voor grote groepen. Dit doen we ook in theaters met onze unieke muziekvoorstelling: ‘Een Zolder Vol Verhalen’.

Al onze diensten en producten dragen bij aan het maken van Gouden Herinneringen, zoals bijvoorbeeld het muziekspel ‘GoudenDraad’.

Door een combinatie van afstemming en creativiteit weten wij de juiste snaar te raken, met een lach en een traan.

"Een blijvende herinnering, dat is wat wij willen achterlaten."

blijvende herinnering cadeau