Akoestisch duo: live muziek

Wij zijn als ‘De Gouden Herinnering’ ook te boeken als akoestisch duo voor verschillende soorten optredens op maat. In overleg bespreken we graag jullie wensen en houden hier rekening mee. We bieden de mogelijkheid om vooraf verzoeknummers in te dienen, zodat we deze kunnen repeteren en spelen tijdens het optreden. Ook leggen we contact met het publiek zodat er interactie en verbinding ontstaat.

Met Robin op gitaar en zang, samen met Roel's unieke stem, vormen wij een bijzondere combinatie. 'De Gouden Herinnering' biedt achtergrondmuziek die de perfecte sfeer creëert, vergelijkbaar met het populaire 'Beste Zangers'.

We spelen voornamelijk op borrels en festivals. Ook zijn we in te zetten voor bijvoorbeeld: een receptie, een diner of een ceremonie. Kijk hiervoor op onze webpagina over ‘Bruiloften’.

Twijfels over de geschikte locatie of setting? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met jullie mee.

Wij bieden een programma van maximaal 2,5 uur, waarbij we samen bepalen hoe de live sets worden verdeeld over de tijd. Ook tijdens de pauzes zorgen wij voor passende muziek via ons geluidssysteem, geschikt voor evenementen tot 150 personen. Vraag gerust naar de mogelijkheden wat betreft het programma en geluidssysteem.

Ons spel is afgestemd op het publiek, waarbij we zorgvuldig letten op het volume voor een fijne ervaring voor iedereen.

akoestisch duo

Robin & Roel boeken als akoestisch duo

Robin & Roel stralen als akoestisch duo rust en warmte uit. Samen zorgen ze voor een ontspannen en ongedwongen 'Beste Zangers' sfeer. Ze stemmen af op de setting en het publiek waardoor iedereen een fijne ervaring beleeft.

Akoestisch optreden

akoestisch duo

Zie hieronder onze mogelijkheden wat betreft een optreden als akoestisch duo:

Optreden Akoestische live muziek € 495 (excl. 9% btw)

* Optreden doorspreken * Het optreden (±2,5 uur) * Achtergrond muziek in de pauzes

Optie Uitbereiding van het optreden (tijd, geluidssysteem) In overleg
Deze prijs is inclusief geluid, en reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf Duiven (Gld).
*Buiten een straal van 25 km prijs op aanvraag

Wilt u een akoestisch duo boeken voor een ongedwongen en ontspannen sfeer?

Ervaringen Gouden Herinnering als Akoestisch Duo

Zoekt u een akoestisch duo dat afstemt zodat u nog 'gewoon' kunt praten?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wilt u een akoestisch duo boeken voor een bruiloft of andere gelegenheid?

Sfeerimpressies Gouden Herinnering: muziek bij dementie

Een blijvende herinnering, dat is wat wij willen creëeren & achterlaten.

Wie zijn wij?

Wij zijn Robin Thuss en Roel Kersten: we geloven in de kracht van muziek.

We zetten ons in voor ouderen. Onze optredens brengen hen opnieuw in de schijnwerpers van hun leven, samen met hun dierbaren. Door middel van een muzikale reis gaan we langs de ‘Gouden Herinneringen’ van iemands leven. Mooie momenten, maar ook de minder mooie momenten. Alles heeft bijgedragen aan wie iemand vandaag de dag is.

Met ‘De Gouden Herinnering’ verzorgen we voornamelijk muzikale optredens. Intieme één-op-één optredens aan bed, in huiskamers van verzorgingshuizen, maar ook voor grote groepen. Dit doen we ook in theaters met onze unieke muziekvoorstelling: ‘Een Zolder Vol Verhalen’.

Al onze diensten en producten dragen bij aan het maken van Gouden Herinneringen, zoals bijvoorbeeld het muziekspel ‘GoudenDraad’.

Door een combinatie van afstemming en creativiteit weten wij de juiste snaar te raken, met een lach en een traan.

"Een blijvende herinnering, dat is wat wij willen achterlaten."

blijvende herinnering cadeau