Muziektheater:

'Een Zolder Vol Verhalen'

Deze muziekvoorstelling is geschikt voor alle theaters.

In de voorstelling 'Een Zolder Vol Verhalen' gaan Robin & Roel terug in de tijd. Hoe zou het zijn als je weer terug zou kunnen gaan naar dat mooie moment van vroeger? "Weet je nog dat huis daar op de hoek waar je ben opgegroeid?" "Met wie danste je graag op dansles?" 

Door middel van onder andere deze vragen, veel interactie en muziek nemen Robin & Roel de mensen mee naar de mooiste momenten uit het leven van het publiek. Ze nemen je mee naar een oude zolder waar een mysterieuze oude kist vol spullen van vroeger staat. Robin & Roel gaan terug naar de scenes en verhalen van de spullen, aan de hand van muziek van vroeger. Er worden verhalen gedeeld met elkaar en mensen worden in de spotlights gezet. Veel bekende liedjes zullen voorbij komen en er wordt (natuurlijk) gegarandeerd meegezongen.

"We waren onder de indruk van jullie voorstelling. Heel veel mensen gaan jullie daar een plezier mee doen. Erg professioneel. Wij hebben genoten!"

Menno en Francien

Theatervoorstelling

De voorstelling biedt ruimte voor een lach en een traan. Kortom voor velen een onvergetelijke ervaring boordevol herkenbaarheid, "Oja!" momenten en natuurlijk leefplezier!

"Deze interactieve voorstelling is geschikt voor iedereen! Ons doel is de oude verhalen een podium te geven en mensen te verbinden met elkaar en met zichzelf. We presenteren een leuke mix van muziek, verhalen en interactie, waardoor het een afwisselende en bijzondere middag wordt. Er zullen natuurlijk veel bekende liedjes voorbijkomen, en er wordt volop meegezongen."

Geschikt voor (kleine) theaters en bijeenkomsten van verenigingen, welzijn, zorg en alle andere groepen die iets te vieren hebben.

'Wat als we die herinneringen nog een keer konden overdoen?'

"Ik heb de verhaallijn tienmaal gelezen, het is helder en goed opgeschreven. Dit kan niet anders dan een succes worden."

Ronnie Gerschtanowitz (Filmproducent)

De Muziek Voorstelling

muziek voorstelling
Theater Muziek Voorstelling "Een zolder vol verhalen" Op aanvraag

* Een informatiegesprek (±30 minuten) * Voorstelling (±75 minuten) *Aantal personen in overleg (grote groepen)

Deze prijs is inclusief geluid, en reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf Duiven (Gld).
*Buiten een straal van 25 km prijs op aanvraag

Sfeerimpressies Muziekvoorstelling 'Een Zolder Vol Verhalen'

Ervaringen ‘Een Zolder Vol Verhalen

"In een wereld waar je als mens qua ellendig nieuws dagelijks van de ene in de andere verbazing valt, zijn daar ineens Robin & Roel met: 'De Gouden Herinnering'."

Richard Groenendijk (Cabaretier)

Wie zijn wij?

Wij zijn Robin Thuss en Roel Kersten: we geloven in de kracht van muziek.

We zetten ons in voor ouderen. Onze optredens brengen hen opnieuw in de schijnwerpers van hun leven, samen met hun dierbaren. Door middel van een muzikale reis gaan we langs de ‘Gouden Herinneringen’ van iemands leven. Mooie momenten, maar ook de minder mooie momenten. Alles heeft bijgedragen aan wie iemand vandaag de dag is.

Met ‘De Gouden Herinnering’ verzorgen we muzikale optredens. Intieme één-op-één optredens aan bed, in huiskamers van verzorgingshuizen, maar ook voor grote groepen. Dit doen we ook in theaters met onze unieke muziekvoorstelling: ‘Een Zolder Vol Verhalen’.

Al onze diensten en producten dragen bij aan het maken van Gouden Herinneringen, zoals bijvoorbeeld het muziekspel ‘GoudenDraad’.

Door een combinatie van afstemming en creativiteit weten wij de juiste snaar te raken, met een lach en een traan.

"Een blijvende herinnering, dat is wat wij willen achterlaten."

blijvende herinnering cadeau