Mini-Concert

Ervaar een uniek mini-concert met Robin en Roel, op maat gemaakt voor het speciaal onderwijs en GHZ. Wij brengen een gevarieerde selectie liedjes, afgestemd op de mensen waar we muziek maken. Hoewel ons repertoire breed is, streven we ernaar om iedereen persoonlijke aandacht te geven tijdens ons optreden, speciaal voor groepen van ±12 personen. Heb je specifieke wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Ons mini-concert op jouw locatie wordt begeleid door akoestische livemuziek. Robin, met een afgeronde opleiding tot muziektherapeut en uitgebreide ervaring in de ouderenzorg, en Roel, met ervaring in het begeleiden en spreken voor diverse groepen, inclusief de (gehandicapten)zorg, zorgen samen voor een unieke dynamiek. "We zijn in staat om te anticiperen op verschillende situaties en voelen de sfeer aan in de ruimte. Ons mini-concert combineert ontspanning met activatie, waardoor het een waardevolle ervaring wordt voor alle aanwezigen."

blijvende herinnering cadeau

Een blijvende herinnering voor altijd.

"Robin & Roel stralen rust en warmte uit. Geniet samen van hun live gespeelde muziek, die glimlachen tevoorschijn zal toveren"

Mini- Concert met Robin en Roel (vanaf €275,-)

Mini concert
Groep Mini- Concert met Robin en Roel € 275 excl. 9% btw

* een kennismakingsgesprek (±30 minuten) * het optreden (±1 uur) * het repertoire aangevuld met 3 verzoeknummers

Deze prijs is inclusief geluid, en reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf Duiven (Gld).
*Buiten een straal van 25 km prijs op aanvraag. Het uur van optreden is te verdelen over verschillende groepen en stemmen we graag met je af.

Ons mini-concert combineert ontspanning met activatie, waardoor het een waardevolle ervaring wordt voor alle aanwezigen.

Ervaringen Mini-Concert

Een blijvende herinnering, dat is wat wij willen achterlaten.

Wie zijn wij?

Wij zijn Robin en Roel, van de Gouden Herinnering. 

Door middel van muziek brengen we mensen, van jong tot oud, samen en laten we ze herinneren hoe uniek ze zijn. 

Wij richten ons op 4 kerngebieden: het geven van optredens (o.a. festivals, uitvaarten en bruiloften), het geven van inspirerende workshops, het spelen van muziek in de zorg en wanneer iemand een unieke uitdaging voor ons heeft gaan we die niet uit de weg. Alles in de cirkel van het leven moet gevierd worden.

Onze aanpak is een combinatie van afstemming en creativiteit. Hiermee weten we de juiste snaar te raken. 

Ook geloven we dat we door middel van muziek bijzondere ervaringen kunnen achterlaten met een lach en een traan.

De Gouden Herinnering zorgt voor de start van iets nieuws.

blijvende herinnering cadeau (1)